Serra reprén el V Concurs de fotografia ambiental Pascual Navarro

You are currently viewing Serra reprén el V Concurs de fotografia ambiental Pascual Navarro

L’Ajuntament de Serra reprén el V Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural. El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del nostre municipi que va faltar l’abril de 2017. El concurs va ser ajornat per la declaració de l’estat d’alarma a causa del coronavirus quan ja s’havia obert el període de presentació d’obres. 

“Ara que s’han flexibilitzat les mesures de confinament i mobilitat és moment de reprendre este concurs que ja és una cita consolidada dins del nostre municipi” comenta l’alcaldessa, Alicia Tusón. 

La temàtica del concurs serà la primavera al parc natural de la Serra Calderona i les imatges que es presenten al concurs hauran de ser inèdites i originals. Cada participant podrà presentar un treball. Les persones que ja hagueren presentat fotografía podran tornar a presentar una nova imatge sempre i quan facen constar que és en substitució de l’enviada en primer lloc. El termini de presentació de les obres començarà el 22 de maig i acabarà el 14 de juny. Els originals hi ha que remetre-los al correu electrònic serra@touristinfo.net. 

Les fotografies rebudes seran publicades al perfil institucional de l’Ajuntament de Serra a la xarxa social Facebook. Resultarà guanyador el treball que més m’agrada tinga durant els dies que estarà oberta la votació , del 15 al 25 de juny. El 26 de juny es donaran a conéixer els premiats. Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. El guanyador rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista un de 30€.

Pots consultar les bases, punjant al següent enllaç