Museu de l'Oli

El Museu de l’Oli ja és una realitat. Divendres, 28 de maig s’obriren les portes per primera vegada de l’almàssera que ha rehabilitat l’Ajuntament de Serra per a convertir-la en Museu de l’Oli. La nova infraestructura està situada al carrer de la Pilota, a un edifici de finals del s.XIX i que va cedir la família Domingo Fos al consistori mitjançant un conveni en febrer de l’any passat. De la intervenció sobre l’espai i la restauració s’han encarregat dos empreses del municipi.

El museu de l’Oli està situat al centre de la població, entre l’església i la torre del Senyor. “A partir d’ara el Museu de l’Oli serà un reclam més perquè les persones que ens visiten coneguen el nostre patrimoni” manifesta l’alcaldessa. El nou equipament vol convertir-se en un producte turístic que unisca el museu amb la qualitat de l’oli de Serra es troba dins de la Ruta de les Escultures, un itinerari turístic que posa en valor el patrimoni cultural, etnològic i monumental del municipi que en dos anys de funcionament ha provocat que es doble l’interés pel nucli urbà de les persones que visiten Serra.

Visites guiades dissabtes i diumenges a les 13.00 hores.

Encara que la visita és gratuïta, necessita d’inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Per a inscriure’s cal dirigir-se al telèfon 961688443, a la oficina de turisme o al correu elèctronic serra@touristinfo.net.

Museu de l'Oli