Oficina de turisme

La Tourist Info és un servici de l’Ajuntament de Serra on li oferim la informació necessària per a conéixer Serra i el nostre entorn, enclavat en el cor del Parc Natural de la Serra Calderona.

Som punt d’informació col·laborador del Parc Natural de la Serra Calderona i col·laborem amb el consorci del Camí del Cid com a punt d’emissió i segellament de salconduit.

A més, el nostre municipi està adherit al Codi Ètic de Turisme Valencià des del 19 de maig de 2017. El repte d’assumir la construcció d’un nou relat turístic basat en l’ètica, la sostenibilitat i la responsabilitat social. Som una societat i un territori mediterrani que funda en la cultura de l’hospitalitat la seua vocació turística. El món canvia a velocitat de vertigen però l’actitud turística ha d’armar-se amb els valors i principis universals que inspiren el Codi Ètic.

Ací pots descarregar el codi ètic del Turisme Valencià i el fullet de bones pràctiques mediambientals del Parc Natural de la Serra Calderona.

Adreça: C/ Sagunt, 31

Horari: De dilluns a diumenge de 08.00 a 15.00 hores.

Telèfon: + 34 96 168 84 04 (Ext 2)

Whatsapp: +34 675 29 28 35

Email: turismo@serra.es

Oficina de Turisme situada en planta baixa, amb entrada accessible. Existeix una plaça d’aparcament reservada per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda.

Segueix-nos en instagram @serraturisme i etiqueta’ns #serratotnatura