Rutes teatralitzades

Interpretar el patrimoni natural i històric de manera divertida i amena per al públic familiar és l’objectiu de les rutes teatralitzades que l’Ajuntament de Serra programa cada anys. 

A la recerca de l’espasa perduda del Cid, recorre el casc urbà per conéixer el seu passat musulmà i les llegendes del Cid Campeador al seu pas per Serra. Descobreix; la Torre del Senyor, el Calvari, la Torre de l’Ermita… i busca l’espasa que li se va perdre al Cid. 

Descobreix la planta màgica de Sàngana. Es fa al barranc de Deula. Sàngana és un personatge que ha vingut d’altre planeta a la recerca d’una planta màgica, però no recorda com era. Entre tots, amb jocs i coneguent millor les plantes,  podrem descobrir les plantes i què vol fer amb ella.

A l’estiu es programen dos rutes nocturnes:

Les nostres amigues de la nit, les rates penades: El mag Antares i la maga Cassiopea estan preocupats. Les seues amigues les rates penades s’han queixat de què els humans no els respecten i ells volen mediar en este conflicte. (agost)

Els mags dels estels: El mag Antares i la maga Cassiopea estan preocupats. S’han adonat que les persones que viuen en ciutats ja no veuen els estels i els pares s’han oblidat de les llegendes i històries que les seues àvies els explicaven  de xicotets. Així que Antares i Cassiopea els van a ajudar a recordar i descobrir els estels.

Per a més possibilitats de rutes:

http://www.calderonaviva.com/index.php?lang=es

Rutes treatralitzades a Serra
Rutes Teatralitzades