Rutes teatralitzades

Interpretar el patrimoni natural i històric de manera divertida i amena per al públic familiar és l’objectiu de les rutes teatralitzades que l’Ajuntament de Serra programa tots els anys. 

En busca de l’espasa perduda del Cid. Recorre el casc urbà per conéixer el seu passat musulmà i les llegendes del Cid Campeador al seu pas per Serra. Descobreix la Torre del Senyor, el calvari, la Torre de l’Ermita… i busca l’espasa  que li se va perdre al Cid. 

Descobreix la planta màgica de Sàngana. Es fa al barranc de Deula. Sàngana és un personatge que ha vingut d’altre planeta en busca d’una planta màgica, però no recorda com era. Entre tots, amb jocs i coneguent millor les plantes,  podrem descobrir les plantes i què vol fer amb ella.

A l’estiu es programen dos rutes nocturnes:

Les nostres amigues de la nit, les rates penades: El mag Antares i la maga Cassiopea estan preocupats. Les seues amigues les rates penades s’han queixat de què els humans no els respecten i ells volen mediar en este conflicte. (agost)

El mags dels estels: El mag Antares i la maga Cassiopea estan preocupats. S’Han adonat que les persones que viuen en ciutats ja no veuen els estels i els pares s’han oblidat de les llegendes i històries que les seues àvies els explicaven  de xicotets. Així que Antares i Cassiopea els van a ajudar a recordar i descobrir els estels.

Per a més possibilitats de rutes:

http://www.calderonaviva.com/index.php?lang=es

Rutes treatralitzades a Serra
Rutes Teatralitzades