En marxa l’Estiu Cultural de L’Ajuntament de Serra amb diferents propostes per a tots els públics

You are currently viewing En marxa l’Estiu Cultural de L’Ajuntament de Serra amb diferents propostes per a tots els públicsL’Ajuntament de Serra ha preparat per a este estiu una intensa activitat cultural pensada per a diferents públics i franjes d’edat. Del 10 de juliol al 6 d’agost la plaça de la S.M. La Primitiva es convertirà en un vertader contenidor de diferents propostes culturals a l’aire lliure i amb totes les mesures per garantir la seguretat de tots, amb control d’aforament, distància de seguretat i reserva de seient.

La proposta cultural començarà el 10 de juliol amb un concert de música a càrrec del cantautor contesà Andreu Valor en què presentarà el nou disc Insurrecte i segurià el divendres 17 amb Rondalles i ferments, una activitat de foment lector per a adults amb tast de cervesses a càrrec de Miquel Puig. El públic infantil comptarà també amb dos vesprades de programació; la primera el 23 de juliol amb el contacontes de El Gran Jordiet, De contes, llegendes i altres coses que porte a la maleta que inclou l’actuació d’un acròbat, i la segona, el 6 d’agost amb el musical de les formigues a càrrec d’Amimic Teatre. L’1 d’agost, també es celebrarà un espectacle de flamenc, Cicatrices, amb els balladors Manuel Serena i Manuela Morales.

La intenció de l’Ajuntament de Serra amb esta programació és “dinamitzar la vida cultural del municipi amb propostes molt diferents en contingut i públic al que van adreçades, en un moment difícil” comenta l’alcaldessa, Alicia Tusón. “En un estiu en què no hi ha festes patronals ni celebracions per la covid19 volem revitalitzar les activitats al municipi complint tota la normativa i mesures de seguretat que permet la nova normalitat”.

D’esta manera hi haurà un estricte control de l’aforament, caldrà reservar la cadira amb la finalitat d’evitar aglomeracions de públic i guardar les necessàries distàncies socials per combatre la pandèmia de la covid19. Les activitas compten amb el suport de l’àrea de cultura de la Diputació de València a través del SARC.