Serra plena d’activitats el Nadal

You are currently viewing Serra plena d’activitats el Nadal

L’encesa de l’arbre i enllumenat de la població va estar acompanyada pels balls del Grup de Danses Aliguetes i el sons del Grup de Tabal i Dolçaina. L’acte acabà amb una xocolatà per als assitents.

Mercat de Nadal. Com a principal novetat d’enguany, la plaça de la S.M. La Primitiva s’omplirà d’artesania i ativitats per a tot tipus de públic amb la celebració del I Mercat Nadalenc organitzat per l’associació d’Artesans de Serra. El mercat estarà instal·lat durant dissabte 14 i diumenge 15 de desembre.

Divendres 13 de vesprada, tots els xiquets i xiquetes estan convidats a participar en el tradicional Taller de Manualitats que acull la Biblioteca. I dissabte 14, la Casa de la Cultura acollirà a les 18.30 hores la representació de l’obra teatral el Cumpleaños de Alicia, adreçat a públic familiar.

Durant la setmana prèvia al Nadal, el jurat dels Concursos de Nadal visitarà els participants en les diferents categories: Betlems i Naixements; Il.luminació i decoració de façanes i balcons i aparadors del comerç local. Els premiats rebran diferents xecs regal per a gastar als comerços i locals d’hostaleria de la població.

El pare Noel visitarà com tots els anys, l’Escoleta Infantil Municipal i el CEIP Sant Josep el dia 20 de desembre. Santa Claus, acudirà a saludar els usuaris de l’Aula de Respir en el primer any d’apertura d’este servei públic.

La música també estarà present durant estos dies. Així, el Grup de Tabal i Dolçaina oferirà les seues tradicionals nadales pels carrers de la població en la vesprada del dia 18. Les bandes de música oferiran els seus tradicionals concerts: La S.M. la Primitiva el de Nadal, el 21 de desembre i la Unió Musical, el de Cap d’Any, el dia 28 de desembre.

El Patge Reial acudirà a replegar les cartes dels xiquets i xiquetes en la vesprada del 27 de desembre. Al mateix temps es celebrarà la tradicional tómbola solidària a benefici de la V Caminata Solidària contra el Càncer.

A l’endemà, dissabte 28 la San Silvestre Solidària omplirà els carrers de Serra de corredors. Una Carrera diferent en què les inscripcions seran en espècie i aniran a parar al Banc d’Aliments Local.

Per altra banda, com tots els anys, la regidoria de Joventut ha organitzat l’excursió a Expojove per al 3 de gener. Els autobusos eixiran des de l’Ajuntament de Serra i la urbanització Torre de Portaceli, prèvia inscripció.

L’emblemàtic Cinema d’Hivern també acollirà la projecció de dos pel·lícules adreçades a públic infantil. La primera d’elles, diumenge 22, en dos sessions i a preus populars, Malèfica. Reina del Mal. Per al 4 de gener està prevista Frozen 2.

Amb l’arribada dels Mags d’Orient i posterior entrega de joguets I regals per als xiquets acabaran les activitats previstes de l’época més màgica de l’any. Com sempre, tota la població està convocada a l’encreuament del c/València i Sagunt per esperar als Reis que vindran carregats d’il·lusions per a tots.