Serra celebra la I Sant Silvestre Solidària

You are currently viewing Serra celebra la I Sant Silvestre Solidària

Serra celebrarà la I San Silvestre Solidària el proper 28 de desembre. Una cursa popular que té com a objectiu recaptar queviures per al servei del Banc Local d’Aliments que té el consistori. La carrera adreçada a tots els públics no té caràcter competitiu i en ella col·laboren la pràctica totalitat de col·lectius i associacions de la localitat.

Les inscripcions es poden registrar fins el 27 de desembre a l’Oficina de Turisme de Serra. La inscripció es farà en espècie, de manera que en el moment de fer-la s’haurà d’entregar aliments no peribles que seran destinats al banc d’aliments de la població.

La cursa eixirà a les 12.00 hores de la plaça sant Isidre i recorrerà en 2 quilòmetres els carrers Sant Josep, Les Eres, Calvari, Rector Aliaga, Llentiscle, Sant Joaquim, Portaceli, Deula, Gaspar Rubio i Sant Francesc per acabar a la plaça sant Isidre. L’entrega de dorsals està prevista des de les 10.30 hores a la mateixa plaça on hi haurà pintacares, manualitats i tallers per als més menuts.

Els premis, de caràcter simbòlic, serà per al xic i xica més lleuger/a, la família més ràpida, la disfressa més original i per al grup més divertit. Esta activitat s’emmarca dins d’un intens calendari d’actes pensats per a tota la família durant les festes de Nadal.