Serra celebrarà el 27 d’octubre el II Trail Castell de Serra

You are currently viewing Serra celebrarà el 27 d’octubre el II Trail Castell de Serra


Serra acollirà el II Trail Castell de Serra el proper 27 d’octubre. Una prova esportiva que es disputarà al mateix cor de la Serra Calderona. Les inscripcions encara continuen obertes per poder participar en una carrera de 29 quilòmetres i 2000 metres de desnivell positiu.

L’event està organitzat per el Club d’Esports de Muntanya i Escalada Castell de Serra, amb col·laboració de l’Ajuntament de Serra. La cursa té limitades les inscripcions a 300 participants, ja que transcorre, en la seua totalitat, per dins del Parc Natural de la Serra Calderona.

Amb eixida i arribada a la plaça de la S.M La Primitiva, el trail coronarà els mítics cims de l’Alt del Pi (716m), Sierro (737m) i Rebalsadors (801m), muntanyes molt ben valorades pels corredors i aficionats a este esport de muntanya pel gran desnivell que tenen. El reglament FEMECV, hi haurà tres categories absoluta, veterà i màster. A més de la local. En el transcurs del recorregut hi ha previstos cinc avituallaments a més del d’arribada a meta.

La carrera començarà a les 7:30 hores i vol ser respectuosa amb el medi ambient, per la qual cosa no tindrà gots de plàstic als avituallaments. Les deixalles solament es podran dipositar a estos punts i serà motiu de desqualificació de la prova tirar-los fora dels contenidors habilitats als avituallaments.

Les inscripcions encara estan obertes a https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/trail-castell-de-serra-2019, on es pot consultar també el reglament de la cursa.

.