Ruta teatralitzada “En busca de l’espasa perduda del Cid”

You are currently viewing Ruta teatralitzada “En busca de l’espasa perduda del Cid”

No et pots perdre la ruta teatralitzada en busca de l’espasa perduda del Cid, que recorrerà els carrers de la nostra població.

L’activitat és gratuïta i està patrocinada per l’Ajuntament de Serra. La ruta, està dirigida al públic familiar i es durà a terme dissabte 16 de novembre del 2019.

L’hora de la quedada serà a les 11.30 hores en l’aparcament de l’Ajuntament de Serra, al costat de la Tourist Info. Solament necessites portar calçat adequat.

Encara que la ruta és gratuïta, necessita d’inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Per a inscriure’s cal dirigir-se a l’oficina de Turisme de Serra, en el telèfon 961688404 o en el correu electrònic serra@touristinfo.net

La ruta urbana està teatralitzada per Calderona Viva, en ella coneixerem el passat musulmà del nostre municipi i les llegendes del Cid.
Serra s’ha incorporat a la xarxa de segellat del Camí del Cid. El castell de Serra (s. VIII-IX), va ser fortaleça àrab de important valor estratègic durant l’Edat Mitjana a més d’ocupat i conquerit pel Cid cap a 1095.