Una panoràmica de Serra guanyadora del V concurs de fotografia Pascual Navarro

Una panoràmica de Serra guanyadora del V concurs de fotografia Pascual NavarroUna imatge de Serra i les seues muntanyes des de la Gorrisa ha estat la guanyadora del  V Concurs de Fotografia Pascual Navarro. Amb 513 “likes”  la fotografia número 9 de Juan Catalá es converteix en la imatge més votada. En segon lloc, com a finalista, la fotografia 2, amb  469 vots, de Jordi Garay. Una  panoràmica  nocturna de Serra des del mirador del Viscaí.

Des del  14 de juny i fins anit, 25 de juny, a les 23.59 hores s’ha pogut votar a l’àlbum creat a l’efecte a la  pàgina institucional de facebook de l’Ajuntament de Serra, en un concurs atípic que es va haver d’ajornar per la crisi sanitària del coronavirus. La V edició del Concurs de Fotografia Pascual Navarro ha comptat amb 18 treballs  inèdits i originals. Tots ells de molta qualitat que han competit en una votació molt renyida fins a l’últim moment en què s’ha decantat la balança cap a una de les obres.

La temàtica del concurs ha estat  Serra i el medi ambient. De fet, l’Ajuntament de Serra convocà el V Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural. El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del nostre municipi que va faltar l’abril de 2017.

Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. El guanyador, Juan Catalá,  rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista, Jordi Garay un de 30 euros. Ambdós xecs hauran de gastar-se al comerç local.