VII Marxa contra el Càncer

You are currently viewing VII Marxa contra el Càncer

El Parc Natural de la Serra Calderona, amb la col·laboració de l’Associació Tot Axerra, Protecció Civil de Serra, Junta Local de Serra-Associació Espanyola contra el Càncer, l’Ajuntament de Serra, Turisme de Serra, Forn San Joaquín, Forn tradicional Casa Cahuero, Carns Aliaga i l’Escola Valenciana de Marxa Nórdica, organitzem una marxa solidària en benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Et convidem a que t’unisques a nosaltres amb la teua participació i de la teua família i amics. És una marxa no competitiva on, a més de fer un acte solidari fent una donació, podràs gaudir d’este espai natural protegit. Comptarà amb exhibició de marxa nòrdica i explicació dels beneficis d’este esport per a la malaltia del càncer.

La ruta començarà en el poliesportiu de Serra, on s’arreplegarà el donatiu. Des d’allí anirem per les hortes properes a la població, passejant fins a la Font de l’Ombría on esmorçarem, per continuar després cap al castell de Serra i tornar al poble. T’animes?

Data: 29 de maig 2022

Punt i hora de trobada: Poliesportiu de Serra a les 9:00 h.

Distància: És una ruta de dificultat baixa, 5 km.

Donatiu: 5 euros, es realitza en el moment d’inici de la ruta.

AVÍS: Inscripció prèvia.

Recorda que s’han de seguir totes les indicacions de les autoritats sanitàries, respectar la distància social i és recomanable l’ús de mascareta.

IMPORTANT: Els organitzadors es reserven el dret a canviar l’itinerari en funció del temps o de l’estat de la ruta en el moment de l’activitat. Es recomana portar calçat adequat, aigua i protecció solar.