Serra convoca el 9é concurs de Fotografia Pascual Navarro

You are currently viewing Serra convoca el 9é concurs de Fotografia Pascual Navarro

En arribar la primavera, l’Ajuntament de Serra convoca el Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural. El concurs que enguany arriba a la seua novena edició és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del nostre municipi que va faltar el 6 d’abril de 2017.

La temàtica del concurs serà la primavera al parc natural de la Serra Calderona. Les imatges hauran de tractar temes com la riquesa ambiental, paisatgística, natural i cultural. Les fotografies que es presenten al concurs hauran de ser inèdites i originals i s’han de fer dins el terme municipal de Serra. Cada participant podrà presentar un treball. El termini de presentació de les obres començarà l’1 de maig i finalitzarà 15 de maig. Els originals s’han de remetre al correu electrònic turismo@serra.es.

Les fotografies rebudes seran publicades al perfil institucional de l’Ajuntament de Serra a la xarxa social Facebook. Resultarà guanyador el treball que més “m’agrada” tinga durant els dies que estarà oberta la votació, del 16 de maig fins a les 23.59 hores del 28 de maig. El 29 de maig es donarà a conéixer la persona guanyadora i finalista. Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. La persona guanyadora rebrà un xec regal valorat en 80 euros i el finalista un de 40 €.

Les bases del concurs estan exposades a la web municipal www.serra.es i a la web de turisme www.serratotnatura.com així com a les oficines de l’Ajuntament de Serra.

Bases en valencià

Bases en castellà