Serra acull el 20 d’octubre el I Trail Castell de Serra

You are currently viewing Serra acull el 20 d’octubre el I Trail Castell de Serra
Foto cedida por el Club de montaña Castell de Serra

Serra acollirà el I Trail Castell de Serra el proper 20 d’octubre. Una prova esportiva que es disputarà al mateix cor de la Serra Calderona i íntegrament dins del parc natural. Més de dos-centes persones ja s’han inscrit per poder participar en una carrera de 24 quilòmetres i 1341 metres de desnivell positiu.

L’event està organitzat per l’Ajuntament de Serra i el Club de Muntanya Castell de Serra i s’emmarca dins del Circuit Trail Camp de Túria. La cursa té limitades les inscripcions a 300 participants, ja que transcorre, en la seua totalitat, per dins del Parc Natural de la Serra Calderona.

Amb eixida i arribada a la plaça de la S.M La Primitiva, el trail coronarà els mítics cims de l’Alt del Pi (716m), Sierro (737m) i Rebalsadors (801m), muntanyes molt ben valorades pels corredors i aficionats a este esport de muntanya pel gran desnivell que tenen. Seguint el reglament FEMECV, hi haurà tres categories absoluta, veterà i màster. A més a més de minimalista i local. En el transcurs del recorregut hi ha previstos cinc avituallaments i una zona de recuperació amb massatge al finalitzar la competició.

La carrera començarà a les 9.00 hores i vol ser respectuosa amb el medi ambient, per la qual cosa no tindrà gots de plàstic als avituallaments. Les deixalles solament es podran dipositar a estos punts i serà motiu de desqualificació de la prova tirar-los fora dels contenidors habilitats als avituallaments.

Les inscripcions encara estan obertes fins el 18 d’octubre a https://www.toprun.es/eventos/i-trail-castell-serra-2018, on es pot consultar també el reglament de la cursa.