Passatge del terror per Halloween

You are currently viewing Passatge del terror per Halloween

La Casa de la Cultura de Serra serà l’escenari per a la representació d’un passatge del terror gratuït amb diferents actuacions i recreacions que es celebraran amb motiu de la festa de Halloween, la vesprada del proper 31 d’octubre.

Quasi 50 figurants, perruquers, estilistes, modistes i decoradors estan treballant per tal de donar el màxim realisme a les diferents escenes i representacions que s’han preparat. Durant tot el recorregut, que durarà uns 7 minuts, i al que el públic accedirà en xicots grups, es representaran escenes de terror.

El passatge començarà sobre les 19.30 hores del dia 31 d’octubre. Prèviament, sobre les 19.00 hores, a la plaça de La Primitiva hi haurà un espectacle teatral i musical per convidar a gaudir de la representació interior. Al mateix lloc, també es celebraran diferents tallers de manualitats relacionades amb Halloween per als més menuts i berenar.

La vetlada, coordinada des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Serra, comptarà amb la col·laboració de diferents col·lectius locals com membres del Grup Municipal de Teatre, del grup de batucada Baketa Batuka o les clavariesses de la Mare de Déu dels Àngels. 

Enguany es celebra la segona edició del passatge del terror. Una vesprada d’emocions que l’any passat va ser un vertader èxit de participació i que en la present edició ha generat una gran expectativa entre la població.