Serra acollirà este diumenge la Marató de la Calderona

You are currently viewing Serra acollirà este diumenge la Marató de la Calderona

Serra acollirà el proper diumenge 8 de març la Marató de la Calderona. Els amants del trail running es donaran cita a Serra per disputar de la MACA, una prova màgica en un entorn privilegiat, al cor de la Serra Calderona. La prova que enguany arriba a la seva sisena edició reunirà 600 corredors que han omplert les 300 places de la Marató i les 300 de la Mitja Marató. Les dues proves tenen l’eixida i arribada a Serra, a la plaça de la Font i veuen reduïts el nombre de participants a causa de les restriccions que imposa la legislació de l’espai protegit.

Quaranta-dos quilòmetres de distància amb 2450 metres de desnivell positiu fan de la Marató de la Calderona una de les proves més atractives de marató de muntanya de la Comunitat Valenciana. Una prova que s’endinsa en els municipis d’Estivella i Segart i que puja fins a l’Alt de l’Pi (716 metres), Mola de Segart (656) i el Garbí (600 metres).

Per la seua banda, la mitja Marató de la Calderona, amb 21 quilòmetres i mil metres de desnivell positiu transcorre íntegrament pel terme municipal de Serra i ascendeix fins als mítics cims de Rebalsadors (801metros) i Serro (759 metres).