Ruta teatralitzada gratuïta: Les escultures cobren vida

You are currently viewing Ruta teatralitzada gratuïta: Les escultures cobren vida

L’Ajuntament de Serra ha programat per al dissabte 18 de setembre una ruta gratuïta dirigida al públic familiar. No et pots perdre la ruta teatralitzada “Les escultures cobren vida”, que recorrerà els carrers de la nostra població. 

L’hora de la quedada serà a les 11.30 hores en la Tourist Info Serra, carrer Sagunt, 31. Només necessites portar calçat adequat i mascareta.

Encara que la ruta és gratuïta, necessita d’inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Per a inscriure’s cal dirigir-se a l’oficina de Turisme de Serra, en el telèfon 961688404 o en el correu electrònic serra@touristinfo.net

La ruta urbana està teatralitzada per Calderona Viva. Alberto, té una daga que el seu avi li va deixar en herència. Sense voler, la colpeja 3 vegades amb una de les escultures de la ruta de Serra i ocorre una cosa inesperada. Un viatge en el temps en el qual els visitants podran conéixer alguns dels oficis tradicionals de Serra i la història d’una actriu, la Calderona, que es va convertir en bandolera i va donar nom a la nostra serra. Tornarà la daga màgica a les mans del seu amo?

Segons la evolució de la situació sanitària l’activitat es podrà suspendre i/o reduïr el seu aforament.