Presentació de la cadira CRAN / Joëlette

You are currently viewing Presentació de la cadira CRAN / Joëlette

Del 6 d’octubre al 15 de novembre el Parc Natural de Serra Calderona tindrà a la seua disposició dues cadires CRAN (Cadira de Rodes Adaptada per a la Natura), emmarcat dins del projecte d’integració social en el medi natural. I això permet ajudar a persones amb mobilitat reduïda o nul·la a practicar el senderisme, sempre amb l’ajuda d’almenys quatre acompanyants.


Aquest 6 d’octubre es realitzarà una jornada de presentació de la cadira CRAN en Serra Calderona. L’objectiu d’aquesta serà la de conèixer el maneig i muntatge de la cadira, amb la realització d’una de les rutes del parc. Tant si estàs pensant a dur a un familiar o amic i voleu aprendre com dur-la, com si vols ser voluntari/ària per a donar suport a persones que desitgen gaudir de la natura, veniu a aprendre com funciona!


Dia: Dimecres 6 d’octubre de 2021
Lloc: Centre d’Interpretació Serra Calderona. C/ Lepanto, 8 – Nàquera (València).
Inscripció: Es tracta d’una activitat gratuïta, però les places són limitades.

Reserva la teua indicant nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, en: 96 318 98 65 / 679 19 52 38 – serra_calderona@gva.es i rebràs el programa i altra informació de la jornada.


Observacions: portar roba i calçat adequats, aigua, esmorzar i mascareta. Complim les mesures sanitàries adequades per garantir la seguretat de tot/es.


Més informació punxant ací.