L’Oficina de Turisme de Serra aconsegueix la marca Q de qualitat turística

You are currently viewing L’Oficina de Turisme de Serra aconsegueix la marca Q de qualitat turística

L’Oficina de Turisme de Serra ha aconseguit la certificació de la marca Q de qualitat turística. El distintiu, de reconegut prestigi, és atorgat per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola. Amb ell es reconeix l’esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua.

D’esta manera, la marca Q aporta a la Tourist Info de Serra, prestigi, diferenciació, fiabilitat, rigorositat i promoció. Esta qualificació, es traduirà en una major promoció del municipi, millor atenció als turistes i  més professionalitat i diferenciació dins l’oferta turística.

En paraules de l’alcaldessa, esta certificació “és la mostra de l’enorme treball que des de Turisme es fa per promocionar el nostre poble, gastronomia, natura i patrimoni. Comptem amb un equip humà que presta un servei de la màxima qualitat a totes les persones que ens visiten.”

En els últims anys, des de l’Ajuntament de Serra s’està treballant per posicionar el municipi com a destinació turística d’interior, fomentant la desestacionalització i el consum de serveis. “La Q de qualitat turística concedida el 13 de novembre ens ajudarà a seguir creixent en un sector tan important per al municipi com és el turisme” recalca l’alcaldessa.