Dia de la Cirera i Fira de la Calderona

You are currently viewing Dia de la Cirera i Fira de la Calderona

Serra acull la celebració de la XV edició de la Fira de la Calderona i la XLIX edició del Dia de la Cirera este cap de setmana 1 i 2 de juny. Un cap de setmana intens ple d’activitats pensades per a tota la família. Durant estos dos dies Serra vol donar a conéixer tots els seus atractius turístics: natura i patrimoni i és una invitació a disfrutar  de l’artesania i gastronomia local que comparteix protagonisme amb la cirera, fruita típica de Serra.

La fira de la Calderona es celebrarà dissabte i diumenge des de les onze del matí. Un mercat d’artesania i productes típics serà l’epicentre des del qual s’han preparat nombroses propostes lúdiques i culturals. Mercat de productes locals, oficis tradicionals, música, gastronomia, artesania, tallers, joscs, rutes i visites guiades, animació de carrer, mostra de pobles de la Serra Calderona i XXX aniversari del Grup de Tabal i Dolçaina. 

Diumenge es celebrarà la XLIX edició del tradicional Dia de la Cirera. Eixe dia l’Ajuntament de Serra repartirà més de 2000 kilos de cirera, producte típic de la població, entre tots els visitants. L’acte institucional i posterior entrega de cirera es farà a les 12.00 hores al carrer Sant Josep, a l’entrada de la població.

Un cap de setmana on la gastronomia local comparteix protagonisme amb la cirera, el nostre fruit més típic. No t’ho pots perdre.