Concursos populars jornades de la carabassa

You are currently viewing Concursos populars jornades de la carabassa

Dins de les II jornades gastronòmiques de la carabassa, arriba el concurs de decoració de carabasses en el qual les persones menudes seran les protagonistes. També acollirem la celebració del II concurs popular d’olla amb carabassa Vicente Granero Vila de Serra.

El concurs de decoració de carabasses el celebrarem el pròxim 31 d’octubre a la plaça S.M. La Primitiva a les 18:00 hores. Al costat del concurs es celebrarà una vesprada de degustacions per algunes de les empreses que participen en aquestes segones jornades. L’associació de lluita contra el càncer també estarà present. Les inscripcions estan obertes fins al divendres 27 d’octubre a les oficines de l’ajuntament o a través de la seu electrònica.

La segona edició del concurs popular d’olla amb carabassa se celebrarà el pròxim 4 de novembre. Totes les persones que participen hauran de dur una mostra del plat a les 14:00 hores a la plaça S.M. La Primitiva. Allí el jurat valorarà els treballs presentats. A la mateixa plaça s’habilitaran taules i cadires perquè puguen menjar les elaboracions. Les inscripcions estan obertes fins al 2 de novembre.

Consulteu les bases per obtindre més informació sobre els concursos i premis.

Bases concurs decoració de carabasses
Bases concurs popular d’olla amb carabassa
Recepta olla amb carabassa