XXII i XXIII nit de ratpenats a la Calderona

You are currently viewing XXII i XXIII nit de ratpenats a la Calderona

El dissabte 6 i el divendres 12 de juliol tindrem l’oportunitat d’observar l’eixida dels ratpenats que habiten a la cova Soterranya de Serra. Esta cavitat alberga una important colònia de ratpenats amb fins a 5 espècies diferents. Per a assegurar la seua conservació, l’accés està restringit mitjançant un tancat amb la finalitat d’evitar molèsties.

Punt i hora de trobada: Aparcament Portacoeli en encreuament carreteres Bétera-Portacoeli CV-331, amb carretera Portacoeli – Nàquera / Serra CV-238. 19.30 h
Des del punt de trobada eixirem amb els cotxes, fins a la ruta que ens portarà caminant als voltants de la Cova Soterranya, allí mateix, mentres esperem que fosquege, parlarem dels ratpenats i soparem per a esperar l’eixida dels ratpenats.

Duració de l’activitat: 4-5 h

Informació d’interés: des del punt de trobada ens desplacem amb cotxe fins a la rodalia de la cova per un camí forestal de 3 quilòmetres aproximadament. Des d’allí recorrem un tram de senda per a accedir a l’entrada de la cavitat.
Se soparà a la muntanya. Es recomana portar calçat adequat, aigua, llanterna i sopar. No existix cap punt d’aigua potable durant el recorregut. En finalitzar l’activitat serà necessari emprar llanternes per la senda de retorn fins als cotxes.


Inscripció prèvia. Places limitades. infocalderona@gva.es 679 195 238


Els organitzadors es reserven el dret a canviar l’itinerari en funció del temps o de l’estat de la ruta en el moment de l’activitat.