XI Carrera de los Árboles y Castillos 22 i 23 de febrer

You are currently viewing XI Carrera de los Árboles y Castillos 22 i 23 de febrer

La XI edició de la proba es disputará el cap de setmana del 22 i 23 de febrer, els equips que estén interessats en disputar la carrera tenen fins el próxim 19 de febrer per a realitzar la inscripció.

A més a més, paralel·lament a la proba esportiva, els bars i restaurants de la comarca oferiran gastronomía típica de la zona.

Entre les novetats, este any hi ha noves etapes i la categoria de Empresa. Per a poder participar en ella al menys el 50% dels corredors han de ser companys de treball. Tots els participants rebran una bossa del corredor i la entrega de premis es fará junt a la degustació de una paella gegant, també es sortejaran  premis per als equips participants.

200 kilómetres que discorren pels municipis de Camp de Túria, en els que es combinen etapes de muntanya y aslfat i diferentes distancies. Es tracta de crear equips amb al menys 8 corredors o corredores y màxim 14. 

Aquestes son les categories existents:
Masculina absoluta
Femenina absoluta
Mixta masculina
Mixta femenina
Empreses

Com sempre, hi haurá un fi de festa per a tots els equips on es donará a coneixer els guanyadors i es fará entrega d’un xicotet obsequi.

Açí més info:

https://www.carreraarbolesycastillos.com/