Ja estan obertes les votacions del IV Concurs de Fotografia Pascual Navarro

Ja estan obertes les votacions del IV Concurs de Fotografia Pascual Navarro

Des de hui 26 de març i fins el proper 4 d’abril a les 23.59 hores estan obertes les votacions per a triar la imatge guanyadora al IV Concurs de Fotografia Pascual Navarro. Les fotografies estan publicades des de primera hora del matí a un àlbum a la pàgina que l’Ajuntament de Serra té a la xarxa social Facebook. La foto guanyadora serà aquella que més m’agrada obtinga durant els dies que està oberta la votació.
En esta edició s’han presentat 29 treballs amb una temàtica comuna: Serra i el medi ambient. De fet, l’Ajuntament de Serra convocà el IV Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural. El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del nostre municpi que va faltar l’abril de 2017. La temàtica del concurs és la primavera al parc natural de la Serra Calderona i les imatges que es presenten al concurs són inèdites i originals i enregistrades al nostre terme municipal.
El 6 d’abril coincidint amb l’aniversari de l’òbit de Pascual Navarro es donaran a conéixer els premiats. Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. El guanyador rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista un de 30€.
Per poder votar les imatges que més t’agraden fes click al següent enllaç:
https://www.facebook.com/pg/ajuntamentserra/photos/?tab=album&album_id=1031369993719058

Close Menu