VIII MARXA CONTRA EL CÀNCER

You are currently viewing VIII MARXA CONTRA EL CÀNCER

Marxa solidària contra el càncer. Un recorregut circular que ens dóna l’excusa perfecta per a descobrir la nostra naturalesa i contribuir en una bona causa.

El Parc Natural de la Serra Calderona, amb la col·laboració de l’Associació Tot Axerra, la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer, Protecció Civil i l’Ajuntament de Serra, organitzen una marxa solidària en benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Et convidem a que t’unisques a nosaltres amb la teua participació i de la teua família i amics. És una marxa no competitiva on, a més de fer un acte solidari fent una donació en benefici d’investigació contra una malaltia tan greu, podràs disfrutar d’una manera guiada d’este epai natural protegit de gran bellesa.

La ruta començarà en la plaça La Primitiva de Serra, on s’arreplegarà el donatiu. Des d’allí anirem cap a la Font de Potrillos, Baloria i Els Ermitanys, per a tornar al poble. T’animes?

Data: 02 d’ abril 2023

Punt i hora de trobada: Plaça La Primitiva de Serra a les 9:00 h.

Donatiu: 5 euros.

Distància i informació: És una ruta de dificultat mitjana-baixa, 9 km .

Duració de l’activitat: 4 hores aproximadament .

AVÍS: Inscripció prèvia. Places limitades.

IMPORTANT: Els organitzadors es reserven el dret a canviar l’itinerari en funció del temps o de l’estat de la ruta en el moment de l’activitat. Es recomana portar calçat adequat, aigua i esmorzar.