VII Marcha Solidària Contra el Cáncer AJORNADA

VII Marcha Solidària Contra el Cáncer AJORNADA

Seguint les directrius i recomanacions generals establertes pel Ministeri de Sanitat del Govern d’Espanya i de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament de Serra seguint criteris de responsabilitat i prudència ha acordat actualitzar les mesures que entren en vigor hui per a previndre i contenir l’epidèmia causada pel COVID-19:

Fins a nova ordre es suspenen les activitats als establiments municipals: Aula de Respir, Poliesportiu Municipal, Casa de la Cultura, Espai Jove, Biblioteca Municipal, Cinema d’Hivern, Llar del Jubitat, zona esportiva municipal de la UTP.

L’Escoleta Infantil Municipal i el CEIP Sant Josep suspenen l’activitat, també els serveis d’aula matinera.

El mercat municipal no es farà els divendres fins a nova ordre.

Com a mesura de precaució, l’atenció al púbic en les dependències municipals serà preferentment via telefónica. En cas de necessitat d’atenció presencial, hauran de demanar cita telefónica al 961688443. Es recorda a la ciutadania que poden relacionar-se amb l’Ajuntament de Serra a través dels tràmits de la Seu Electrònica.

Es suspenen tots els actes públics previstos i es recomana evitar aglomeracions. És molt important seguir les recomanacions d’higiene i salut establertes pel Ministeri i la Conselleria i mantindre la calma.