Una panoràmica del castell guanyadora del IV concurs de Fotografia Pasqual Navarro

You are currently viewing Una panoràmica del castell guanyadora del IV concurs de Fotografia Pasqual Navarro

Una fotografia del Castell i les muntanyes de Serra ha estat la guanyadora del IV Concurs de Fotografia Pascual Navarro. Amb 570 “likes”  la fotografia número 13 de Vicente Fores es converteix en la imatge més votada. En segon lloc, com a finalista, la fotografia 19, amb  486 vots, de Jordi Garay, que representa la lluna plena eixint per darrere d’una muntanya. Imatge feta des del Castell de Serra.

Des del  26  de març i fins el passat 4 d’abril a les 23.59 hores s’ha pogut votar a l’àlbum creat a l’efecte a la  pàgina institucional de facebook de l’Ajuntament de Serra. La IV edició del Concurs de Fotografia Pascual Navarro ha comptat amb 29 treballs  inèdits i originals. Fotografies de molta qualitat i de 17 autors diferents.

La temàtica del concurs ha estat  Serra i el medi ambient. De fet, l’Ajuntament de Serra convocà el IV Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural. El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del nostre municpi que va faltar l’abril de 2017.

Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. El guanyador, Vicente Forés,  rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista, Jordi Garay un de 30 euros. Ambdós xecs hauran de gastar-se al comerç local.