Serra renova el conveni Tourist Info amb la Generalitat Valenciana

Serra renova el conveni Tourist Info amb la Generalitat Valenciana

L’Ajuntament de Serra ha renovat el conveni de col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana per al desenvolupament de el programa Tourist Info. El document ha estat signat per l’alcaldessa de Serra, Alícia Tusón i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

A través d’este document renovat, l’anterior datava de 2002, l’Ajuntament de Serra i Turisme Comunitat Valenciana es comprometen a prestar-se col·laboració per oferir un ampli servei d’informació de l’oferta turística de Serra i de la Comunitat Valenciana.
El personal de l’oficina de Turisme continuarà a càrrec de l’ajuntament i la Generalitat es compromet a dotar l’oficina de la imatge, el suport informàtic i documental de la informació turística que disposa.“Apostem de manera decidida pel turisme, pel manteniment d’este servei d’informació que vam recuperar fa dos anys per atendre de la millor manera a les persones que ens visiten” comenta la alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.

La Tourist Info de Serra va atendre l’any passat 2800 persones de manera presencial a l’oficina i 600 a la Fira de les Comarques, a més de l’atenció telefònica i per correu electrònic. A més, el web de turisme www.serratotnatura.com va rebre prop de 10000 visitants a 11000 sessions iniciades.

DOGV Conveni Tourist Info