Serra convoca el 8é concurs de Fotografia Pascual Navarro

You are currently viewing Serra convoca el 8é concurs de Fotografia Pascual Navarro

L’Ajuntament de Serra convoca el 8é Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural. El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del nostre municpi que va faltar el 6 d’abril de 2017.

La temàtica del concurs serà la primavera al parc natural de la Serra Calderona amb els valors de la riquesa ambiental, paisatgística, natural i cultural. Les imatges que es presenten al concurs haruan de ser inèdites i originals. Cada participant podrà presentar un treball. El termini de presentació de les obres començarà el 6 d’abril coincidint amb l’aniversari de l’òbit de Pascual Navarro i finalitzarà el 20 d’abril. Els originals s’han de remetre al correu electrònic turismo@serra.es

Les fotografies rebudes seran publicades al perfil institucional de l’Ajuntament de Serra a la xarxa social Facebook. Resultarà guanyador el treball que més “m’agrada” tinga durant els dies que estarà oberta la votació, del 21 d’abril fins a les 23.59 hores del 3 de maig. El 4 de maig es donarà a conèixer la persona guanyadora i finalista. Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. La persona guanyadora rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista un de 30 €.

Consulta les bases del concurs.