Serra celebra les II Jornades Gastronòmiques de la carabassa

You are currently viewing Serra celebra les II Jornades Gastronòmiques de la carabassa

Serra acollirà, del 21 d’octubre al 4 de novembre, les segones jornades gastronòmiques: carabassa, tradició i innovació. En esta segona edició participaran 9 empreses locals: 7 bars i restaurants i 2 comerços. Les jornades també inclouran el 3r Concurs Nacional d’Olla amb carabassa Vicente Granero Vila de Serra i el II Concurs popular. A més a més, hi haurà una vesprada de degustacions.


Amb la celebració d’estes jornades gastronòmiques i els concursos “volem fomentar el consum als nostres establiments que oferixen qualitat i proximitat. Al mateix temps volem donar a conéixer i recuperar l’olla amb carabassa, plat tradicional de la gastronomía de Serra”, manifesta l’alcaldessa, Alicia Tusón.


D’esta manera i durant dos caps de setmana, els comerços i restaurants oferiran productes on la carabassa serà la protagonista.
Els comerços que participen són Forn San Joaquín i Carns Aliaga. A ells, se sumen set bars o restaurants que oferiran diferents plats o menús amb carabassa: Restaurant Casa Granero, Restaurant Chaparral, Bar restaurant Descanso, Restaurant la Garrofera, Bar Poliesportiu i Cerveceria Porta Coeli.


El 30 d’octubre se celebrará la III edició del Concurs Nacional d’Olla amb Carabassa Vicente Granero Vila de Serra en el qual participaran 12 restaurants i el dia 4 de novembre se celebrará la versió local del certamen amb el II concurs popular.


El dia 31 hi haurà una vesprada de degustacions en la qual participaran els restaurants i comerços adherits a les jornades i un concurs de decoració de carabasses per als més menuts.
En paraules de l’alcaldessa: “les jornades són el fruit del treball de totes i tots per oferir experiències singulars i autèntiques, que facen valdre el nostre patrimoni cultural en tota l’extensió de la paraula.” Esta cita va nàixer l’any passat per enfortir les empreses turístiques i comerços de la localitat.