Ruta teatralitzada gratuïta: En busca de l’espasa perduda de Jaume I

Ruta teatralitzada gratuïta: En busca de l’espasa perduda de Jaume INo et pots perdre la ruta teatralitzada “En busca de l’espasa perduda de Jaume I”, que recorrerà els carrers de la nostra població.

L’activitat és gratuïta i està patrocinada per l’Ajuntament de Serra. La ruta, està dirigida al públic familiar i es durà a terme dissabte 17 d’octubre de 2020.

L’hora de la quedada serà a les 11:30 hores en la Tourist Info Serra al C/Sagunt, 31. Solament necessites portar calçat adequat i mascareta.

Encara que la ruta és gratuïta, necessita d’inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Per a inscriure’s cal dirigir-se a l’oficina de turismo de Serra, en el telèfon 96 168 84 43 o al correu electrònic serra@touristinfo.net

 La ruta urbana està teatralitzada per Calderona Viva, en ella coneixerem el passat musulmà del nostre municipi i les llegendes de Jaume I.

Recorda que s’han de seguir totes les indicacions de les autoritats sanitàries, respectar la distància social de dos metres i és obligatori l’ús de mascareta.