Ruta teatralitzada gratuïta “Els mags dels estels”

You are currently viewing Ruta teatralitzada gratuïta “Els mags dels estels”

Serra acollirà una nova edició de la ruta teatralitzada nocturna dins del Parc Natural de la Serra Calderona per descobrir les estrelles. L’activitat és gratuïta i està patrocinada per l’Ajuntament de Serra. La ruta, Els mags dels estels, està adreçada al públic familiar i es durà a terme el proper 6 de juliol, dissabte.

La quedada per poder eixir fins a la zona d’Aliguetes, on es desenvoluparà l’activitat, serà a les 20.30 hores a l’aparcament de l’Ajuntament de Serra, junt a la Tourist Info. Solament necessites dur frontal o llanterna, sopar, beguda i calcer adequat. És convenient tindre algun repel·lent per a mosquits a mà.

Tot i que la ruta és gratuïta, necessita d’inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Per a inscriure’s cal adreçar-se a l’oficina de Turisme de Serra, al telèfon 961688404 o al correu electrònic serra@touristinfo.net. La ruta està teatralitzada per Calderona Viva i conta i invita a descobrir, a través dels personatges Antares i Cassiopea, les llegendes i històries que han existit sobre els estels i que ara, xicotets i grans, van oblidant.