Ruta teatralitzada gratuïta a la mítica cova Soterranya

Ruta teatralitzada gratuïta a la mítica cova Soterranya

Este estiu no et pots perdre la ruta teatralitzada a la mítica cova Soterranya, a Serra, al mateix cor del Parc Natural de la Serra Calderona. L’activitat és gratuïta i està patrocinada per l’Ajuntament de Serra. La ruta, Les nostres amigues de la nit:Les rates penades,  està adreçada la públic familiar i es durà a terme el proper 20 de juliol, divendres.

La quedada per poder eixir fins a la cova Soterranya serà a les 20.00 hores a l’aparcament de l’àrea recreativa de Portaceli, a l’encreuament de les carreteres CV-328 i CV-331. Solament necessites dur frontal o llanterna, sopar i beguda. És convenient tindre algun repel·lent per a mosquits a mà.

Tot i que la ruta és gratuïta necessita d’inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Per a inscriure’s cal adreçar-se abans del 18 dejuliol a l’oficina de Turisme de Serra, al telèfon 961688404 o al correu electrònic serra@touristinfo.net. 

La ruta està teatralitzada per Calderona Viva i vol contar als xiquets i majors on i com viuen les rates penades, què mengen i la importància que per al nostre medi té el poder conservar-les. Tota la història comença amb la recepció d’una carta que les rates penades envien a Cassiopea, en ella es queixen de què sempre són les roïnes i que la gent no vol veure-les ni en pintura.

 

Close Menu