Ruta teatralitzada 12 de novembre

You are currently viewing Ruta teatralitzada 12 de novembre

L’Ajuntament de Serra ha programat per al dissabte 12 de novembre una ruta gratuïta dirigida al públic familiar. No et pots perdre la ruta teatralitzada “Les escultures cobren vida”, que recorrerà els carrers de la nostra població.

L’hora de la quedada serà a les 11.30 hores en la Tourist Info Serra, carrer Sagunt, 31. Només necessites portar calçat adequat.

Per a inscriure’s cal dirigir-se a l’oficina de Turisme de Serra, en el telèfon 961688404 o en el correu electrònic turismo@serra.es. Encara que la ruta és gratuïta, necessita d’inscripció prèvia, ja que les places són limitades.

La ruta urbana està teatralitzada per Calderona Viva i comptarem amb una plaça adaptada amb cadira oruga gràcies a Turismo Adaptado v3.

Alberto, té una daga que el seu avi li va deixar en herència. Sense voler, la colpeja 3 vegades amb una de les escultures de la ruta de Serra i ocorre una cosa inesperada. 

Un viatge en el temps en el qual els visitants podran conéixer alguns dels oficis tradicionals de Serra i la història d’una actriu, la Calderona, que es va convertir en bandolera i va donar nom a la nostra serra. Tornarà la daga màgica a les mans del seu amo?