Primera ruta teatralitzada del 2023

You are currently viewing Primera ruta teatralitzada del 2023

L’Ajuntament de Serra ha programat per al dissabte 11 de febrer una ruta gratuïta dirigida al públic familiar. No et pots perdre la ruta teatralitzada “Les escultures cobren vida”, que recorrerà els carrers de la nostra població.

L’hora de la quedada serà a les 11.30 hores en la Tourist Info Serra, carrer Sagunt, 31. Només necessites portar calçat adequat.

Per a inscriure’s cal dirigir-se a l’oficina de Turisme de Serra, en el telèfon 961688404 o en el correu electrònic turismo@serra.es. Encara que la ruta és gratuïta, necessita d’inscripció prèvia, ja que les places són limitades.

Alberto, té una daga que el seu avi li va deixar en herència. Sense voler, la colpeja 3 vegades amb una de les escultures de la ruta de Serra i ocorre una cosa inesperada. 

Un viatge en el temps en el qual els visitants podran conéixer alguns dels oficis tradicionals de Serra i la història d’una actriu, la Calderona, que es va convertir en bandolera i va donar nom a la nostra serra. Tornarà la daga màgica a les mans del seu amo?