Notícies

Dia internacional de les muntanyes

Des de Serra proposem una ruta circular fins al Sierro, Cierro o Oronet, muntanya emblemàtic i lloc de pas entre el Camp del Túria, Camp de Morvedre i Alto Palancia. Recorrerem antics camins i disfrutarem d’unes excel·lents vistes panoràmiques de les muntanyes de València i Castelló.

(+veure més)

48 pujada al Garbí

Ja estan les inscripcions obertes de la 48 pujada al Garbí que se celebrarà els dies 17 i 18 de desembre, última prova puntuable per al Campionat de Muntanya de la Comunitat Valenciana

(+veure més)

Olivera i oli de Serra

Itinerari guiat pels voltants de Serra tractant d’identificar les diferents varietats d’oliveres locals. Posteriorment, visitarem el Museu de l’Oli, l’almàssera tradicional recentment restaurada i acabarem el matí amb una visita a la Cooperativa Agrícola de los Montes de Serra, on podrem veure com es realitza l’extracció de l’oli en l’actualitat.

(+veure més)

Ruta teatralitzada 12 de novembre

L’Ajuntament de Serra ha programat per al dissabte 12 de novembre una ruta gratuïta dirigida al públic familiar. No et pots perdre la ruta teatralitzada “Les escultures cobren vida”, que recorrerà els carrers de la nostra població.

(+veure més)