Serra convoca el IV Concurs de Fotografia Pascual Navarro

You are currently viewing Serra convoca el IV Concurs de Fotografia Pascual Navarro

L’Ajuntament de Serra convoca el IV Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural. El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del nostre municpi que va faltar l’abril de 2017.
La temàtica del concurs serà la primavera al parc natural de la Serra Calderona i les imatges que es presenten al concurs haruan de ser inèdites i originals. Cada participant podrà presentar fins a dos treballs. El termini de presentació de les obres començarà el 11 de març i acabarà el 25 del mateix mes. Els originals hi ha que remetre-los al correu electrònic cultura@serra.es.
Les fotografies rebudes seran publicades al perfil institucional de l’Ajuntament de Serra a la xarxa social Facebook. Resultarà guanyador el treball que més m’agrada tinga durant els dies que estarà oberta la votació , del 26 de març al 4 d’abril. El 6 d’abril coincidint amb l’aniversari de l’òbit de Pascual Navarro es donaran a conéixer els premiats. Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local. El guanyador rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista un de 30€.
Les bases del concurs estan exposades a la web municipal www.serra.es i a la web de turisme www.serratotnatura.com així com a les oficines de l’Ajuntament de Serra.

Foto guanyadora edició 2018, CarlaTórtola