L’Ajuntament de Serra promociona els recursos turístics del municipi a València

You are currently viewing L’Ajuntament de Serra promociona els recursos turístics del municipi a València

L’Ajuntament de Serra promociona els recursos turístics del municipi a l’oficina del Patronat de Turisme a València. Des de hui dimecres, i fins al dissabte, Serra estarà present a l’oficina de turisme que es troba ubicada al carrer de Poeta Querol de València.

Des d’allí, el personal de l’àrea de Turisme donarà informació sobre les diverses possibilitats que ofereix el municipi per als visitants. Des de les diferents rutes senderistes dins del Parc Natural de la Serra Calderona, fins a altres tipus de turisme, cultural, esportiu i de natura, i familiar; sense oblidar-nos de la gastronomia i l’oferta hostalera, cada vegada més nombrosa a la localitat.

“Volem donar a conéixer el municipi. Que ens visiten i gaudisquen d’un entorn únic”comenta l’alcaldessa, Alicia Tusón. Enguany és la primera vegada que la localitat fa ús d’este aparador que la Diputació de València fica al servei dels municipis de la província. Una mostra més de “l’impuls que volem donar al turisme com a motor de desenvolupament local” diu l’alcaldessa de Serra.

El municipi de Serra es troba al mateix cor de la Serra Calderona i ofereix moltes possibilitats per descobrir el parc natural: les seues fonts i miradors, els senders inesgotables, natura en estat pur a 30 minuts de la ciutat de València. A més a més, compta amb un ric patrimoni cultural d’època islàmica (segles VIII-IX), com el castell i les quatre torres de guaita; la Cartoixa de Portaceli (segle XIII), per altra banda i dins el terme municipal, va ser un centre molt influent on es va traduir la bíblia al valencià, per primera vegada en la història.