El cicle audiovisual plena de projeccions el mes de juny

You are currently viewing El cicle audiovisual plena de projeccions el mes de juny

La Casa de la Cultura acollirà durant el mes de juny el I Cicle Audiovisual que compta amb el suport de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, a través del SARC. Encentarà el cicle la projecció i estrena a Serra del documental El Camp de Concentració de Portaceli el proper dia 1 de juny a les 19.00hores.

El segon documental, La Catedral de València. Temple d’àngels, està programat per al divendres 15, a les 20.00 hores, i compta amb el patrocini del SARC, de la Diputació de València.

Tancarà el cicle, l’estrena també a Serra del documental produït per l’Institut d’Estudis Comarcals de Camp de Túria (IDECO), Calderona la Serra més propera .L’obra es centra en les característiques, la història i els habitants que poblen esta serra tan pròxima a València i a la seua àrea metropolitana i que ha estat al llarg del temps profundament humanitzada.

Amb el cicle, des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Serra pretén ampliar l’oferta d’oci i cultura del veïns de la localitat a través de la projecció de diversos documentals de diferent temàtica.