Dia Mundial del Turisme – Ruta teatralitzada gratuïta: En busca de l’espasa perduda de Jaume I

You are currently viewing Dia Mundial del Turisme – Ruta teatralitzada gratuïta: En busca de l’espasa perduda de Jaume I

El Dia Mundial del Turisme es commemora tots els anys el 27 de setembre, amb celebracions dirigides per la OMT. El seu propòsit és el de conscienciar a la comunitat internacional sobre el valor social, cultural, polític i econòmic del turisme, a més de sobre com el sector pot contribuir a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible. En 2019, d’acord amb el recalcament general de la OMT en les habilitats, l’educació i l’ocupació al llarg de l’any, la celebració del Dia Mundial del Turisme 2019 s’articularà entorn del tema de «Turisme i ocupació: un futur millor per a tots».

Per a celebrar aquest dia, l’Ajuntament de Serra ha programat per al dissabte 28 de setembre una ruta gratuïta dirigida al públic familiar.  No et pots perdre la ruta teatralitzada en busca de l’espasa perduda de Jaume I, que recorrerà els carrers de la nostra població.

L’hora de la quedada serà a les 11.30 hores en l’aparcament de l’Ajuntament de Serra, al costat de la Tourist Info. Solament necessites portar calçat adequat.

Encara que la ruta és gratuïta, necessita d’inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Per a inscriure’s cal dirigir-se, abans del 24 de setembre, a l’oficina de Turisme de Serra, en el telèfon 961688404 o en el correu electrònic serra@touristinfo.net.

 La ruta urbana està teatralitzada per Calderona Viva, en ella coneixerem el passat musulmà del nostre municipi i les llegendes de Jaume I.