Dia Internacional de les Muntanyes

You are currently viewing Dia Internacional de les Muntanyes

L’Assemblea General de les Nacions Unides va designar l’11 de desembre com el “Dia Internacional de les Muntanyes”. El turisme sostenible a les muntanyes és el lema del Dia Internacional de les Muntanyes d’enguany. En la pàgina web de Nacions Unides, podem trobar informació sobre el Dia Internacional de les Muntanyes.
https://www.un.org/es/observances/mountain-day

Des de Serra proposem una ruta circular al voltant de les muntanyes de Portacoeli, visitant llocs tan emblemàtics com la Font del Marge, la Muntanya de la Rata, Baloria, Vall de Lullén, Coll de L’Espartal,…amb unes excel·lents vistes panoràmiques del Camp del Túria i el Golf de València.
Gràcies a l’inestimable suport de l’Associació Tot Axerra i la col·laboració de Protecció Civil de Serra, podem gaudir d’aquesta espectacular ruta.

Data: 12 de desembre de 2021
Punt i hora de trobada: Poliesportiu municipal Héctor Catalá de Serra, a les 8:45 h.
Distancia: 12 quilòmetres
Dificultat: ALTA. Desnivell acumulat positiu 838 metres.
Durada de l’activitat: 5 hores, aproximadament.
Inscripció previa serra_calderona@gva.es  – Places limitades.

És necessari portar botes o calçat còmode, roba d’abric, aigua i esmorzar. És recomana càmera de fotos i prismàtics. És una ruta amb certa dificultat per la distància recorreguda i els desnivells.
Recorda que s’han de seguir totes les indicacions de les autoritats sanitàries, respectar la distància social de dos metres i és obligatori l’ús de la màscara.
Si els condicions meteorològiques és consideren desfavorables per a la realització de l’activitat, el Parc Natural informarà als inscrits de l’anul·lació de la mateixa.