Dia de l’arbre 2022: L’Estepa de Cartagena a Serra

You are currently viewing Dia de l’arbre 2022: L’Estepa de Cartagena a Serra

El proper dimarts 25 de gener farem un recorregut per les plantacions d’estepa de Cartagena, planta en perill d’extinció que tenim al nostre poble des de l’any passat.

Realitzarem un itinerari guiat per Serra per a visitar les plantacions d’Estepa de Cartagena als jardins municipals. Aquesta activitat de commemoració del Dia de l’Arbre s’enquadra dins del programa de col·laboració del municipi amb el Parc Natural de la Serra Calderona i el Centre d’Investigació i Experimentació Forestal (CIEF). Amb aquesta col·laboració es pretén donar a conèixer i posar en valor les estratègies del projecte de conservació d’aquesta planta considerada la de major perill d’extinció de la nostra terra.
Després de la visita realitzarem la plantació d’alguns exemplars de la Jara de Cartagena (Cistus heterophyllus ssp carthaginensis).

Dades de l’activitat:
• Dia: Dimarts 25 de gener de 2022.
• Hora: 11.30 h verificació inscripció i inici de la visita.
• Lloc: Oficina Tourist Info Serra

La inscripció es realitza de forma anticipada. serra_calderona@gva.es

Recorda que s’han de seguir totes les indicacions de les autoritats sanitàries, respectar la distància social de dos metres i és obligatori l’ús de la màscara.
IMPORTANT: Els organitzadors es reserven el dret a canviar l’itinerari en funció del temps o de l’estat de la ruta en el moment de l’activitat. Es recomana portar calçat adequat i aigua.