47 Pujada al Garbí

You are currently viewing 47 Pujada al Garbí

El públic tornarà a estar present en la 47 edició de la Pujada al Garbí que se celebrarà este cap de setmana, 18 i 19 de desembre. La prova degana de l’automobilisme valencià es va recuperar l’any passat després de 6 anys d’interrupció però sense públic a causa de les mesures anticovid en vigor durant l’any passat.

60 participants disputaran la mítica pujada al Garbí el pròxim diumenge. La mànega de prova i les de competicions eixiran des del Toxar al terme municipal de Torres Torres per a acabar al pla de les Llomes ja en terme municipal de Serra, als peus del Garbí. La CV-310 i la CV-3341 estaran tallades al transit des de les 6.00 del matí.

La localitat acollirà dissabte 18 de desembre la verificació tècnica i administrativa dels vehicles des de les 16.00 hores al barranc de Clara, al costat del Poliesportiu Municipal Héctor Catalá. Fins a les 21.00 hores estarà instal·lat el parc d’exhibició de vehicles perquè l’afició puga veure de prop els automòbils que hi participen en esta 47 edició de la pujada al Garbí.

“Enguany sí que podrem disfrutar d’una pujada com les de tota la vida, amb l’afició com a protagonista” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. “Acollim amb entusiasme esta competició que situa a Serra com a referent de l’automobilisme valencià” ha afegit durant l’acte de presentació als mitjans realitzat el 15 de desembre a l’Ajuntament de Serra. Tusón ha recalcat que “hem de protegir els nostres valors ambientals i naturals però també estes activitats que son part del nostre bagatge humà i cultural”.

La presentació als mitjans ha contat també amb la presència del president de l’Escuderia Bengala, Manolo Durán que organitza la competició i del president de la Federació Valenciana d’Automobilisme Nacho Aviñó. Els dos han agraït la col·laboració del consistori i resta de patrocinadors al mateix temps que han fet una crida a l’afició perquè extreme “les mesures de seguretat, vinguen amb temps suficient i que es situen en punts alts, mai al mateix nivell de la carretera. Cal disfrutar sense riscos”.


Més informació en pujada al garbí